container
Container informatica Wikipedia.
Een ander gebruik van een container is die toepassing waarbij een container functionaliteit toevoegt" aan de elementen die de container bevat. Deze functionaliteit is vervat in de toegangsmethoden van de container; een dergelijke container is een voorbeeld van een Decorator patroon.
Snel een container huren Vanheede Environment Group.
Open container 20 m. Open container 30 m. Open container 40 m. Een rolcontainer huren. Heeft u frequent afval? Dan is een rolcontainer huren misschien iets voor u. Wij plaatsen en ledigen rolcontainers voor restafval, PMD, papier en karton en voedingsafval in heel België. Hieronder vindt u de vaakst verhuurde kleine containers.
Oma woont in een container in de tuin De Krant hln.be. Weer. HLN logo. HLN logo. Zoek. Sluit. Weer. Menu. Sluit. Facebook. Mail. Mail. Whats App. Sluit. Play. Play. Play. HLN logo. Facebook. Quote. Pijlen. Android Playstore. Apple Appstore. Pijlen. Pijlen
Kies uw gemeente. Oma woont in een container in de tuin. De grootouders worden zorgbehoevend, maar een rusthuis is nog geen optie en om hen in huis te nemen is er te weinig plaats? In zo'n' gevallen worden steeds vaker mini-huisjes neergepoot maar evengoed als thuiswerkplek of goedkope eerste woonst.

Contacteer ons