Låt oss ta ett steg tillbaka för ett ögonblick som en massa människor inte helt förstår vikten av att säkerhetskopiera dina data i tala för din telefonbok. Inte många människor Säkerhetskopiera telefonbok och för dem som lider förlust av data, om de inte har kan då återställningsprocessen vara mycket tidskrävande. Genom att ta en säkerhetskopia av din telefonbok, du är säker på att om något går fel med din enhet, sedan är dina kontakter helt säkra.

När du köper en ny telefon, den första datatyp av som du överför över är dina kontakter. Med det, Det bör vara klart hur viktigt det är att du regelbundet säkerhetskopierar din telefonbok. Så med detta i åtanke, Låt oss ta en titt på några av de bästa metoderna för säkerhetskopiering tillgänglig.

Metod 1. Använda dr.fone-överföring till Backup telefonbok

Det främsta alternativet för bakningen upp din telefonbok är att använda dr.fone-överföring. Detta program är inte bara perfekt för bakningen upp datan, men det går mycket längre än enkel säkerhetskopiering och låter dig att återfå frihet och kontroll över din enhet som du en gång hade.

När det gäller fördelar, Dr.Fone – Android överföring levereras med flera andra funktioner, som nämnts ovan. Det enda negativa att dr.fone överföring är att det finns en prislapp bifogas programmet. Lyckligtvis, Det finns en gratis version!

Om du är intresserad att veta mer om dr.fone – Överföring och hur det kan användas för att säkerhetskopiera telefonbok, ta en titt på några av avsnitten nedan.


Relaterade inlägg

Hur fixar Airdrop fungerar inte problemet utan dataförlust

Metod 2. Med programmet CM BackupLöparskor Unisex Sneakers Närke Blue 25 Tx Skor Lila Sportskor Kavat amp; 0qwzFcwH

När du använder den CM säkerhetskopieringsprogrammet, dina kontaktuppgifter lagras i en molnlagring. Den bästa delen om denna ansökan är att du får 5GB lagringsutrymme i molnet gratis. Om du är bara backing up din kontaktinformation, Detta är mer än tillräckligt med lagringsutrymme.


Några av fördelarna med att använda denna ansökan är:

  • Om du har snabbt internet, som fler och fler människor får, då säkerhetskopior tas otroligt snabb.
  • När du säkerhetskopierar dina kontakter, du har även möjlighet att säkerhetskopiera andra data inklusive AppData eller kalenderdata.
  • Efter att ha tagit en säkerhetskopia med hjälp av programmet, kan du Visa dina säkerhetskopior via panelen online.
  • Säkerhetskopiera telefonbok tar endast några sekunder och kan göras med ett enda tryck.
  • Converse Sneakers All tops High amp; Ct Canvas As Metallic Star Hi

Den enda nackdelen med programmet CM Backup är att när du återställer data, vissa data kan inte återställas. Men, Kom ihåg att medan data inte är återställts fortfarande lagras i säkerhetskopian.


Metod 3. Med programmet MC Backup

Med hjälp av den MC säkerhetskopieringsprogrammet till backningen telefonboken är ett annat mycket lönsamt alternativ. Detta program tar en säkerhetskopia av data som du vill bli tagna och skickar säkerhetskopian över till din e-post.

Realistiskt, Skicka säkerhetskopian till din email är en perfekt funktion för ett program som det ger dig full kontroll över dess lagring. I jämförelse med metoder för säkerhetskopiering som använder iTunes eller iCloud, använda MC Backup är fördelaktigt eftersom du kan ha säkerhetskopian lagras någonstans som du är bekväm med.


Några av de fördelar som finns att använda MC Backup för att säkerhetskopiera telefonbok inkluderar:

  • När du säkerhetskopiera telefonbok, säkerhetskopian lagras inte på programmet och behöver inte synkronisera med en server. Som nämnts ovan, säkerhetskopian är skickas till dig så att du kan lagra det följaktligen.
  • Om du behöver återställa en säkerhetskopia, Du måste inte ha programmet installerat för att göra det.. Bara ladda ner den säkerhetskopia som du hade tagit på din enhet och importera dina kontakter tillbaka till din enhet.
  • Som du hantera säkerhetskopian själv, du behöver inte oroa dig om datasekretess är en fråga.
  • Med MC Backup, Du kan också schemalägga säkerhetskopieringar så att tas regelbundet. Detta är praktiskt om du ofta ändrar kontaktuppgifter och behöver regelbundna säkerhetskopior tas.

Den enda nackdelen med hjälp av det programmet är att om du har flera kontakter som delar samma information, MC Backup kommer inte fånga in detta och Duplicerad information kan lagras. Annat än detta, MC Backup är ett fantastiskt alternativ när du ska säkerhetskopiera telefonbok.


Hur man säkerhetskopiera telefonbok med dr.fone-överföring

Från ovan 3 alternativ, Dr.Fone – Android överföring är utan tvekan den överlägsna. Med detta i åtanke, Låt oss ta en titt på hur du kan säkerhetskopiera din telefonbok använda dr.fone.

Steg #1 – Ladda ner och installera programmet dr.fone med detta. När det har installerat, starta programmet.

Steg #2 – Om telefonen inte är redan ansluten till din dator, Anslut den med en USB-kabel nu.

Steg #3 – En gång upptäckt, gå vidare och klicka på den “Information” fliken ligger på den övre panelen som visas alla kontakter som för närvarande på den anslutna enheten.

Steg #4 – Ta en stund att antingen markera alla dina Metallic amp; Ct Converse All Sneakers Star Hi As Canvas High topskontakter, eller bara de som du vill säkerhetskopiera och klicka på den “Exportera” knappen.

Steg #5 – Från här, välja en exportmetoden som du är mest bekväm med.

När exporten är klar, du har framgångsrikt tagit en säkerhetskopia av din enhets telefonbok och kan flytta på.

Hur att återställa telefonboken med dr.fone-överföring

Om du har tyvärr drabbats av förlust av data, tappat bort din enhet, eller har köpt en ny telefon och vill återställa dina kontakter till den nya enheten, Följ stegen nedan.

Steg #1 – Öppna upp programmet dr.fone och Anslut den enhet som du vill din telefonbok ska återställas till.

Steg #2 – På den övre panelen av dr.fone – Överföring, Klicka på “Information” fliken. Här visas alla kontakter som för tillfället lagras på enheten.

Steg #3 – Under den övre panelen, Klicka på “Import” knappen som sedan visar dig alla tillgängliga importerande alternativ.

Steg #4 – Det alternativ som du väljer beror på hur du exporterade kontakterna i förväg, så se till att du väljer rätt alternativ.

Steg #5 – En gång du har gått igenom stegen för att importera dina kontakter, de kommer nu att finnas tillgängliga på din enhet.

När du återställer din telefonbok, all information som lagrats på enheten i förväg kommer att återställas. Detta inkluderar eventuella data som har lagrats med kontakten, alla deras kontaktnummer, och eventuella e-postadresser.

Som ni kan se, att kunna importera telefonboken är lika enkelt som att kunna Säkerhetskopiera telefonbok. Med dr.fone – Överföring, denna mycket viktiga process görs ännu enklare än någonsin.

Fortsätt läsa
Hi As Canvas Metallic Ct High All tops Converse amp; Star Sneakers
AndroidKontakteriPhoneMacWIndows
Du kanske också gillar

Fast – iTunes kunde inte återställa iPhone eftersom lösenordet var felaktigt

Äpple

Hur fixar Airdrop fungerar inte problemet utan dataförlust

iPhone

Bästa lösningar till iPhone kontakter saknas

iPhone

Har din iPhone kontakter Backup i 1-Click med dr.fone

Kommentarer är stängda.

Ct Star High As amp; Hi tops Canvas All Sneakers Converse Metallic E6745qwnx Ct Star High As amp; Hi tops Canvas All Sneakers Converse Metallic E6745qwnx
Fler berättelser

Fast – iTunes kunde inte återställa iPhone eftersom…

Skor Tx 25 Närke amp; Unisex Sportskor Sneakers Light Kavat Löparskor Blue Blå Px1ICw5q

Hur fixar Airdrop fungerar inte problemet utan dataförlust

Löparskor Blue Skor Närke Sportskor amp; Unisex Kavat Blå 26 Light Tx Sneakers t8xfIAd
Logga in
Löparskor Kavat 30 Blue Skor Light Blå Närke Sportskor Sneakers Tx Unisex amp; rqFSrC8xw
Tweet
Andel
Stift
Buffert